Moslavačko Izletište Lukač

Ako razmišljate gdje bi ste željeli provesti ugodne trenutke uz domaću hranu i napitke čekamo vas u Brinjanima u domu obitelji Lukač, daleko od svakodnevne vreve i stresa, u skladu prirode, kultiviranog krajolika i čovjeka te prave oaze mira.

Izletište Lukač nalazi se u  selu Brinjani 7 km sjeverno od grada Kutine i 12 km južno od grada Garešnice.

Izletište Lukač  okruženo je sa prirodom,zelenilom,čistim zrakom,vinogradima,voćnjacima, poljima raznih poljoprivrednih kultura, prohodnim stazama za šetnju i biciklizam okruženih domaćim životinjama, pticama, zečevima,košutama,jelenima i ostalim životinjama koje se tu zateknu.

Restoran ovog gospodarstva nudi onaj okus koji pamtimo iz kuhinje naših baka. Time Vam predstavljamo savršen spoj ugode i tradicionalnog života u srcu Moslavačkog kraja.  
Ispunjavamo očekivanja mladih i starih kroz sva godišnja doba uz poznato gostoprimstvo i pun stol ukusnih autohtonih domaćih jela.


Ukoliko ste se zaželjeli dobrog odmora ili želite uistinu uživati u slobodnom vikendu, preporučamo vam odlazak u Brinjane. Pitoma moslavačka brda, vinogradi i lijepa priroda opustit će vas na najbolji način. A specijalan užitak svemu tome bit će i dolazak u Brinjane, selo smještenu na brijegu sa kojeg puca pogled na prirodu

Na prvi pogled oduševit će vas bajkovit izgled ovog imanja na kojem podjednako uživaju i djeca i roditelji ali i bake i djedovi. Domaćini su se potrudili da za svakog pripreme nešto.

Što se tiče hrane ona je na ovom izletištu prava domaća, iz vlastitog uzgoja i spravljena po starim moslavačkim recepturama. Zaboravite na dijete, višak kalorija i nutricionističke savjete i uživajte u nezaboravnom tradicionalnom jelu. Nikako ne propustite legendarnu moslavačku juhu, ipak ste u Moslavini, i naravno prave moslavačke bijele žgance. U ponudi iz ekološkog uzgoja uživat će i vegani i vegetarijanci.

U Brinjanima možete upoznati specifičnosti nekadašnje gradnje te vidjeti  tradicionalne drvene kuće. Ljubazni domaćini rado će vas uputiti u tajne moslavačkih šuma, ispričati poneku legendu ili preporučiti neku od zanimljivih destinacija u blizini. A toga ima.... park prirode Lonjsko polje sa pripadajućim orintološkim rezervatom ptica,drevnim Garić-gradom smještenim na Moslavačkoj Gori.prekrasna srednje barokna crkva sv. Marije koja je smeštena u nastarijoj ulici Grada Kutine u kojoj su sagrađene tradicionalne moslavačke kuće sa drvenim tremovima...

Za vas će organizirati  fešte, proslave rođendane, svadbe, poslovne sastanke ili neku drugu veselicu koju možete začiniti i pravim moslavačkim bendom za svirku uživo.  Na vanjskom dijelu ovog izletišta može se okupiti stotinjak a u unutarnjem oko 60 ljudi.

Putuje li kućni ljubimac sa vama, ne brinite – i on je dobrodošao u ovo domaćinstvo u kojem sve odiše prijateljskom atmosferom i dobro poznatim moslavačkim gostoprimstvom.

 Dobro mi došel prijatel.... i zato braćo pimega dok ne puk..ne zora...

Ponuda usluga

  • Svadbe
  • Krstitke
  • Krizme
  • Momačke i djevojačke večeri
  • Godišnjice
  • Organiziranje svih ostalih svečanosti
  • Noćenje