HLADNO PREDJELO
Plata
Šunka
Kobasica
Špek
Tvrdi sir
Svježi sir
Vrhnje
TOPLO PREDJELO
Žganci sa čvarcima i vrhnjem
Tačkrle sa sirom
JUHE
Moslavačka juha
Kokošja juha
Juha od rajčice
GLAVNO JELO
Šaran na rašljama
Odojak sa ražnja
Janjetina s ražnja
Meso s roštilja
Kotlovina
JELA U LONCU
Goveđi gulaš
Dimljeni buncek u kiselom kupusu
Grah varivo
JELA ISPOD PEKE
Janjetina ispod peke
Svinjska koljenica s krumpirom
PRILOG
Pire krumpir
Dinstana riža
Krumpir salata
Grah salata
Pećeni krumpir
Francuska salata
Restani krumpir
Povrće sa žara
DESERT
Palačinke
Štrudla s jabukama
Knedle s jabukama ili šljivama
SPECIJALITET KUĆE
Medaljoni u umaku od jabuka s prilogom