O nama

Izletište Lukač nalazi se u zaseoku Brinjani ( općina Kutina ), okruženo pašnjacima, šumom i prekrasnim pogledom na Moslavačko gorje.

Posjed je veličine 10 ha i na njemu je tradicionalna niskoprizemna Moslavačka kuća sa tremom  izgrađena  od hrastovine u tradicijskom stilu Moslavine.  Izgrađenea  je nakon I sv. rata . Očuvanje tradicijske baštine, autohtone domaće kuhinje i običaja, te domaća hrana iz organskog uzgoja, temelji su našeg domaćinstva. Hrana koju poslužujemo uglavnom potječe iz vlastite proizvodnje i iz okolnih poljoprivrednih gospodarstava, a jela pripremamo prema tradicionalnim receptima naše obitelji i našega kraja.

Domaći kruh, kiflice i gibanice,domaći naresci : češnjovke, dimljena šunka, špek i čvarci.,moslavačka  kotlovina, jela od divljači,  Jela sa ražnja. Razni  vegetarijanski specijaliteti.  Domaće slastice : štrudle, pite i makovnjače.

Nalazimo se pod obroncima Moslavačke Gore, u neposrednoj blizini parka prirode Lonjsko polje (15km) do prijamnog centra ulaz u Lonjsko polje – istok.  Grad Kutina (7 km) je sa naše južne strane dok je grad Garešnica ( 12 km) sa naše sjeverne strane.
U svom restoranu nudimo specijalitete moslavačke kuhinje te kvalitetna domaća vina. 
Na usluzi je i sala za razne domjenke, ručkove, krštenja, manje svadbe i ostale prigode, kapaciteta do 60 osoba.

Pokraj objekta  (10 min. hoda) nalazi se jezero te zelena površina uređena za šetnje a ujedno pogodna i za dječje igre,kampiranje i roštilj na otvorenom.Dolazak do jezera moguć je pješačkom stazom kroz prirodu ili vozilom pomakadam cestom .

Takodjer nudimo i usluge smještaja u lijepo uređenim sobama dvokrevetnim i trokrevetnim. Bilaz

U vlasništvu O.P.G. Lukač nalazi se nasad jabuka sa raznovrsnim sortama modernog konvencijalnog uzgoja.  Vršimo edukaciju gostiju , predškolske i školske djece o tipovima uzgoja,proizvodnji,zaštiti,važnosti jabuke za čovjekovo zdravlje i objašnjavamo nutritivnu vrijednost jabuke.rvats

Dajemo  uslugu škole u prirodi za mlađe i starije uzrasti...

Dobro ste nam došli svi prijatelji i odmorite se na izletištu Lukač... -

Ponuda usluga

  • Svadbe
  • Krstitke
  • Krizme
  • Momačke i djevojačke večeri
  • Godišnjice
  • Organiziranje svih ostalih svečanosti
  • Noćenje